Visioner och strategier

Hur ser framtiden ut? Hur kommer framtidens besökare, kunder, innevånare eller investerare att resonera? Vad kommer efterfrågas – och hur matchar er plats och dess resurser framtidens efterfrågan? Och hur går vi från scenarioanalysen till en förankrad, realistisk vision – och vidare till en stark strategi? Och inte minst – hur gör vi resan så att alla goda idéer och resurser tas till vara och så att alla intressenter ”kliver på tåget”?

På theLoop har vi mångårig erfarenhet som processledare, driva och facilitera mötesdrivna processer såväl för stora välkända bolag som för platser, kommuner och destinationer. Med interaktiv möteskommunikation och i nära samverkan med er som kund skapar vi den breda delaktighet, engagemang och förankring som krävs för att visionen och strategin verkligen skall bli en tydlig och positiv kompass mot uppsatta mål.

Hos oss finner du resursen som kan gå in som enskild processledare, facilitator eller projektledare – men också byrån som kan hjälpa er att arbeta fram en komplett, stark och förankrad strategi eller hållbar vision.

Välkommen!

Vill du veta mer?

Fyll i ditt telefonnummer eller skicka oss ett mail så ringer vi upp dig inom 24 timmar under kontorstid, mån-fre.